KONDIER!!!! OG HVOFOR DET ER VIGTIGT AT HAVE FLERE PAR!!!

NEJ JEG ER IKKE ALTID GLAD!!!

www.facebook.com/dulletildulle

NEJ JEG ER IKKE ALTID GLAD!!! 
Jeg bliver af og til konfronteret med, hvorfor jeg altid ser så glad ud, hvorfor jeg (næsten) kun skriver om positive ting…
Nogle føler det giver et forlorent og falsk billede…
MEN MEN MEN..
Jeg har da dårlige dage ligesom alle andre, hvor jeg stortudende kører ud til “mit sted” ved vandet, kaster sten så langt og arrigt jeg kan, råber mod vinden og sparker i sandet.. 
Eller hvor jeg synes mand og børn er møg irriterende og dumme, eller føler mig fed og grim og utilstrækkelig.

OG HVORFOR SKRIVER JEG SÅ IKKE OM DET??? 
Fordi.. Det har jeg ikke lyst til!! Og det har jeg ikke behov for.. Det vil jo også som regel, indirekte gribe ind, i de mennesker der er i min nærhed, uden de selv har indflydelse på, at de bliver “samtaleemne” på min blog..
OG fordi, problemer skal løses de rigtige steder.. Og ja af og til slet ikke løses, men bare have lov at være.. Så opløser de jo mange gange sig selv..
OG fordi den her sætning slet ikke er så dum endda..
DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY! 
Det gør mig ikke ligefrem glad i låget at skrive om mine personlige problemer, min filosofi er også, at det du lyser på, er det du ser, og det du ser, får du mere af.. Så når jeg skriver noget positivt, på en måske dum dag.. Så bliver jeg faktisk i lidt bedre humør af, at få drejet mit perspektiv i en lysere retning…

JAMEN SÅ SKABER JEG JO ET FALSK BILLEDE AF MIG SELV!? 
Nej.…for jeg er jo OGSÅ glad og positiv, det er OGSÅ mig.. og jeg oplever dejlige ting… det er bare MEST det jeg skriver om. Jeg skriver ALTID ærligt og som MIG!
OG jeg tænker at I er smarte nok, til at regne ud, at INGEN lever et perfekt glansbillede-liv.. De færreste af os hænger det mest beskidte undertøj til tørre, lige ud til vejen, og der er ikke noget fordækt eller falsk i, at være lidt privat, det er ikke det samme som at man negligerer livets mørkere sider.
Jeg ser ingen idé i, at sprede dårligt humør og smitte andre med dårlig energi, for mig giver det meget mere værdi, at være positiv i mine skriverier…
Ja og nogen gange [læs: tit] skrive om dulleting der i det store perspektiv, er ret ligegyldige, men som er et dejligt krydderi i hverdagen.. Kryderier er ikke en nødvendighed i maden, men den smager bare bedre med..

Rigtig dejlig dag
Og TAK fordi I gider læse med…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONDIER!!!! OG HVOFOR DET ER VIGTIGT AT HAVE FLERE PAR!!!