SKAL VI VÆRE VENNER???

KONDIER!!!! OG HVOFOR DET ER VIGTIGT AT HAVE FLERE PAR!!!

www.faacebook.com/dulletildulle adidas-2 adidas-3 adidas-4 adidas-5

KONDIER!!!! OG HVOFOR DET ER VIGTIGT AT HAVE FLERE PAR!!! 
Åhhh… hvis der er noget jeg ALTID kan bruge, så er det nye kondier… suk…
De kan jo bruges til ALT!!
Jeg er virkelig vild med at gå i kondier og bruger dem HVER dag… Lige pt har jeg “kun” to par. Et par virkelig gamle sorte Nike Thea og et par lækre Adidas NMD i Raw Pink som jeg fik sidste sommer… jeg knuselsker de sko, de er SÅ fantastiske at gå i, klart de mest behagelige jeg nogensinde har haft, og jeg er vild med farven der er SÅ lækker til bare brune ben, men også helt perfekt til alt der grå og sorte tøj jeg har…
Jeg har været inde og finde nogle lækre kondier fra Adidas, til Jer på Shoe Chapter, alle nogen jeg virkelig selv ønsker mig!!! Kunne bruge dem ALLE SAMMEN.. 
I en perfekt sneakers-samling skal der jo være (mindst ) ét par sorte, ét par hvide, og nogle forskellige sjove som de prikkede eller [læs:OG] dem jeg har i Raw Pink… så der er nogle at lege med.
Jeg har faktisk også hørt at det er bedst man ikke bruger de samme sneakers hver dag. Selv om man ikke lider af fordsved, så bliver de fugtige indeni ved brug, og har godt af en tørre-dag… så.. Hit me! med Adidas sneakers PLEEASE!!!
Fælles for dem jeg har fundet til Jer er, at de alle er SUPER behagelige modeller med den lækre bløøøde boost-sål, men der er også mange andre lækre derinde, tjek HER og bliv fristet og inspireret…

 

DEJLIG AFTEN DEJLIGE DULLER
HUSK ! at kys på dem du holder af 

Oplægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med Shoe Chapter men er 100% lavet ud fra min egen holdning og stil!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL VI VÆRE VENNER???