WHOOPS!!!!

GRATIS LAK & EARLYBIRD!!!!

dagens 021215 a dagens 021215 b dagens 021215 c dagens 021215 d dagens 021215 e dagens 021215 g dagens 021215 h dagens 021215 iFOTO-SHOOT KL. 5.30
Well well havde lige en halv time, fra jeg blev sat af i vores legestue i morges, til jeg fik børn, så ud over at bruge den på at få slugt dagens første kop kaffe, få proppet lidt concealer under øjnene og mascara på vipperne, fik jeg også lige tid til at få lavet et hurtigt “dagens” i det brudsikre lave spejl!

Bestilte lidt tøj fra Moss Cph for lidt tid siden og når man gør det, så får man en gratis neglelak med!
Jeg har jo næsten altid Essie’s sorte Licorice på, men blev lokket af den mørke bordeaux med glimmer der var med i min pakke.
Den minder i farven (bortset fra glimmeret) om den ikoniske Rouge Noir fra Chanel, der er en af mine absolutte favoritter, som  jeg altid vender tilbage til, når jeg en sjælden gang er min sorte Essie utro.
(der forøvrigt lagt i to lag med Essie Good to Go ovenpå holder ca. en uge!)
Den er virkelig superflot og også lidt juleagtig.
Forrige gang fik jeg en superflot grålig kakki farvet lak, jeg dog ikke lige har fået prøvet endnu.. De holder ikke ret godt, men er jo alligevel en dejlig ekstra gave at få med i sin pakke.. Og nu blev jeg jo for en kort bemærkning, blevet lokket til andet end sort!
Ved godt at den er lagt lidt klattet, ha ha, men lagde den i skummel belysning i går aftes…

Tee fra Ganni // Cardigan fra H&M // Skinny jeans med masser af stræk fre Dr. Denim // kondier fra Nike // lak fra Moss Cph // bags under my eyes er DIY
Find Moss Copenhagen
HER

Dejlig aften til Jer!
HUSK!
-at kys på dem du holder af!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHOOPS!!!!