REPOST ❤️ ❤️ ❤️

LÆKRE HURTIGE & SUNDE MUFFINS ❤️ ❤️ ❤️

muf a muf b muf d muf e muf f muf g

DEM HER
♥ ♥ ♥
De er altså
VIRKELIG GOOODE!!!
Og også SUNDE helt uden tilsat sukker og så er de SUPER hurtige og lette at lave..!!!
Jeg faldt over den egentlige opskrift på gymnordic’s blog og jeg har piftet den originale opskrift lidt op, men de originale smager altså også helt fantastisk!!

Den originale:
12 stk
4 spsk peanutbutter
(jeg bruger en økologisk crunchy, den er super billig i Rema i forhold til andre steder! mener det er 22,-)
2 bananer
2 æg + 2 æggehvider
2 scoop proteinpulver med vanille
(jeg kan bedst lide Bodylabs proteinpulver det smager godt og er et helt igennem dansk og godt kontoleret produkt og de har tit gode intro-tilbud på nye varianter, sender tit så man har det dagen efter! men man kan altså sagtens købe en i Føtex hvis man synes det er lettere)
2 stk bagepulver.
Lidt groft hakkede mandler til topping.

SÅDAN:
Tænd ovnen på 175 gr.
Mos bananerne.
Bland alle de flydende ingredienser godt sammen med et alm piskeris, det er IKKE nødvendigt med elpisker!
Tilsæt så proteinpulver og bagepulver, rør godt sammen og fordel i 12 store muffinsforme der kun fyldes ca, 1/2 op da de hæver en del.
Drys de groft hakkede mandler på
Bag dem i ca. 12-15 minutter de må gerne få lidt god farve på toppen, se billederne!
OG VUPTI 12 LÆKKERHEDER ER KLAR TIL INDTAGELSE
UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED

MY WAY:
jeg fik lyst til de gerne måtte have lidt mere kant
og tilsatte reven skal fra en hel, usprøjtet limefrugt og saften fra en halv,
samt 2-3 store spsk kokos-mel
(Aldi’s er god og med lavt kulhudrat indhold det kan nemlig godt variere en del i både kokosmel og mælk så tjek når du køber det, hvis det har betydning for dig)
Og de blev altså SUPER GO’E just saying!!
Tror også de vil være lækre med lidt hakket mørk chokolade i evt en sødet med stevia.
😀

DEJLIG SØNDAG TIL ALLE JER!
♥ ♥ ♥

DAGENS BAGE TIP:
Indstil ovnen en anelse højere grader end den ønskede tilberednings-temperatur, og skru ned på den anbefalede temperatur når du har stillet dit bagværk eller mad ind.
Der sker et varmespild, når du åbner for ovnen, og ved du har varmet ovnen en anelse mere op, så passer temperaturen, fra start af når du tilbereder din mad, uden at ovnen først liiiige skal varmes op til ønskede grader igen.. 😉

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REPOST ❤️ ❤️ ❤️