EJ SÅ HOLD DOG OP!!

DET ER FORÅR OG…

l'oreal revitalift

DET ER FORÅR OG… ☀️😍
så er det nok ikke kun mig der får shoppe-kuller… det vrimler med lækkert nyt forårs-tøj OOOG ikke mindst har jeg lyst til nyt træningstøj og sneaks SUUUK..
Så der er jo nok at kaste kroner efter hvis det er.. 😂🙈 og derfor er det jo dejligt med lidt god hudpleje der er til at betale.. jeg har prøvet denne her.. den koster kun 124,- og er tit på bud.. det er ikke en mirakelcreme, men den er fyldt med god hyaluaronsyre og glycerin der pumper masser af god fugt i hudmadrassen.. Jeg bruger den oven på min serum..
HUSK! at top med en god solcreme forårssolen er skrap og vil du undgå de værste rynker og slap hud er det vigtigt at beskytte huden mod uv der sammen med rygning nok er hudfjende nr 1 👹

RIGTIG DEJLIG DAG ☀️
HUSK! at kys på dem du holder af..😍✌🏼

INFO : L’oreal revitalift Filler (HA) cremen er let at få fat i, da den både sælges i Matas og div supermarkeder.. et andet godt bud i samme serie, jeg også har prøvet er Revitalift Laser, der er lidt flere hudgode ting i, men lidt mindre hyaluaron.. så det er lidt efter hvad der lige pt er dit behov..

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EJ SÅ HOLD DOG OP!!