TAKE ME BACK TO BERLIN

FERIETANKER OG MANDEHALLØJ!

badebuks-5

HÅBER DET GÅR OP!!!!

Først noget om det der sommer og ferie.. og det med store børn.. SÅ SUK!!
Det er bare ikke let at få det hele til at gå op!
Jeg har to fastlagte uger og den 3. er tildels fastlagt.. manden må ikke holde i august, yngstedrengen går stadig i skole og ældstedrengen er i lære hos Landslagteren Mad Med Mere OG på skole der hvor vi egentlig gerne ville ha været afsted.. SUK!
Det betyder SÅ SINDSYGT meget for mig at vi kommer afsted hele flokken, når nu de drenge stadig har lyst til det! Så jeg tænker muligheder så det knager!
Sidste år tog vi en tidlig efterårsferie i uge 39 på en Italiensk campingplads (Union Lido) ved Lidoen, det var pladsens sidste åbningsuge men blev verdens bedste ferie selvom vi plejer at være afsted 14 dage midt på sommeren.. vejret var perfekt og vi havde stranden for os selv, fik virkelig hygget og slappet af og da vi var tre til at kunne skiftes til at køre, nuppede vi turen i et stræk..
Vi plejer at være ude og se en masse men den her ferie slappede vi bare mest af.. spillede en masse bordtennis og badede..
Håber vi lander en ligeså hyggelig løsning i år!! 🙏🏼

OG SÅ TIL DET DER MANDEHALLØJ!
Har du en mand eller som jeg også nogle store drenge? Og trænger de til nyt badetøj til sommer?? Så er der her et rigtigt godt udvalg at gå på opdagelse i!!
Nu er det ikke noget jeg hverken tager mig af, eller blander mig i, hverken når det angår manden eller mine store drenge!
MEN der sker jo ikke noget ved at stikke dem et diskret link..
Intimo har et rigtig lækkert udvalg tjek dem her:
Lækkert herre swimwear

GO’ FREDAG TIL JER!!
HUSK! at kys på dem I holder af..

Oplægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med Intimo.dk, men er helt og holdent udtryk for min egen holdning og stil!
Og al tekst er skrevet af mig uden indblanding fra sponsor. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAKE ME BACK TO BERLIN