LAZY LACE & LEO DAY

UGEN BAGLÆNS !

uge 24 a uge 24 b uge 24 c uge 24 d uge 24 e uge 24 f uge 24 g uge 24 h uge 24 iDEN ER GÅET STÆRKT!!
Den her uge, er gået så stærkt som vand strømmer gennem fingrene, når man prøver at holde det i hænderne…
I lørdags blev min ældste dreng 18 pyhh, dejligt og frygtelig frustrerende på en gang!
Tiden går stærkt!
Vi var på Burger Anarchy i Odense og spise, de laver de lææækreste både klassiske og absolut lækre og anarkistiske burgere og andet godt spiseligt gejl!!
Jeg  kan virkelig varmt anbefale at smutte forbi, hvis I er i Odense, der er lidt meget larm indenfor, men man glemmer det hurtigt, og ellers er der fin mulighed for at sidde ude når vejret er godt.
Jeg fik en forholdsvis klassisk Homer med okse, onionrings, ost og bacon, som tilbehør nuppede jeg sweat potato fries og chili mayo åhhhhhh sir’ jeg bare!!
Find deres menu og lokation
HER
Idag har vi været i Hørsholm og hente en fiiin VW Polo ældstedrengen har købt og jeg fik æren af at kører den hjem, da han først får sit kørerkort om noget tid, super hyggelig tur vi havde, og nåede også et smut forbi Vedbæk havn, hvor vi fik en is på molen…
Derudover, så har jeg fået en fling for Neo Noir nederdele og så har jeg vasket gulv to gange, tre forskellige steder i huset, kl 6 om morgenen..

-mon det ender med at blive en vane… ha ha… nøj det var i hvertfald både tiltrængt og dejligt at få det overstået, har gået lidt let hen over nogle ting her den sidste tid, vejret har været lidt for godt til at rende rundt indenfor med kost og spand!

Vil smutte i seng så jeg er klar på at tage fat på uge 25 kl 5 imorgen tidlig!

HUSK!
at kys på dem du holder af!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAZY LACE & LEO DAY