INSPIRATION OG EN KLOGER!!!

FORRIGE MANDAGS CAFE OG BIO HYGGE

dagens 250116 a dagens 250116 c dagens 250116 d dagens 250116 e dagens 250116 f dagens 250116 g dagens 250116 iUD PÅ EN MANDAG!
I mandags var det mandens føsdag så drengene, han og jeg tog til Odense og spiste på
CafeBiografen, der er jeg faktisk blevet ret glad for at  komme, for ELSKER deres salat med oksetyndsteg, den er SÅÅÅ god med masser af lækkert kød hjemmelavede saltmandler og alt muligt andet lækkert krams på!!
OG til KUN 89.-
HAPS!
Tjek lige deres lækre og prisvenlige menukort
HER!
og så har de gratis postevand det er godt nok et stort plus i min bog!
Det var pænt køligt og vi sku’ i bio bagefter, så jeg havde taget min yndlings-sweater på fra Selected Femme, den fælder desv bare ret meget, men er stadig min yndling!
Har prøvet tricket med at putte den i fryseren, men synes ikke det havde den store effekt, så hvis andre har et godt bud på at gøre dem mindre fældende så øs endelig af her!

Nederdel fra T by Alexander Wang // Sweater fra Selected Femme // Støvler fra Camilla Pihl for Bianco // Taske gammel fra Maanii by Adax // Ring fra Winberg // Tynde guldarbånd med mine drenges forbogstaver fra Jane Kønig // Furball fra Happel i Odense.

Dejlig mandag til Jer!
HUSK!
og at kys på dem du holder af!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION OG EN KLOGER!!!