WELL WELL...

KENDER I DET??? INDKØBSSTRESS???

www.facebook.com/dulletildulle opvask-2

KENDER I DET??? 
INDKØBSSTRESS???
-det er jo totalt åndsvagt!! 
Jeg er hverken fan af det, eller af at vaske op!! 
Min elskede opvasker som JEG og vores gode elektriker (jep jeg ER typen der altid lige prøver selv først og det lykkes faktisk tit) har givet førstehjælp en del gange de sidste par år… er stille sovet ind… den gjorde det nu også godt.. den go’e gamle Asko, er fra 2004 og vaskede PERFEKT op lige til det sidste!! OG jeg vil self gerne ha’ en ny og ligeså effektiv og holdbar sag igen.. og så kommer stressen..  åh ALLE har en mening om hvad der dur/ikke dur, og nettet flyder over af info! Ville virkelig ØNSKE jeg bare ku være ligeglad og bare nuppe en.. men sån er jeg desv bare ikke indrettet..  jeg er nu inde i alle mulige underlige tekniske specifikationer.. og sidder så her MED SVEDIGE HÅNDFLADER og venter… 6000kr fattigere og forhåbentlig snart en RIGTIG GOD opvasker rigere.. totalt forvirret og i tvivl om jeg nu alligevel skulle ha’ valgt en anden…
PYH!!! Ville ØNSKE jeg bare kunne være ligeglad!! 
Ville helst ha’ haft en ny Asko meeen så skulle jeg ha været af med et noget større beløb.. så valgte en Electrolux og ja ok min søgen af info, har så i det mindste gjort, jeg fandt en maskine der koster 9200- alle andre steder til 5900.- ét sted.. det er jo meget rart trods alt.. nu har den så dælme bare at kunne gøre sit arbejde TILFREDSSTILLENDE!! For jeg GIDER IKKE ha’ en maskine hvor man nærmest er nødt til at vaske op inden man sætter det ind! Den gamle behøvede man kun at skylle de helt beskudte gryder af, resten klarede den selv.. og som kommunal dagplejer, famile på 4, plus en lind strøm af medspisende venner til drengene og kærester ryger der en del opvask igennem på en alm dag.. 
Nå.. vente vente med gummihandsker på og børste i hånd…. men ok… hvis det her er det største problem jeg løber ind i idag.. så klarer jeg det vist lige.. 

Dejlig dag 
HUSK! at kys på dem du holder af! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WELL WELL...